6 januari 2022

Slagroomtaart voor medewerkers plantsoenendienst

De medewerkers van de plantsoenendienst in Bodegraven-Reeuwijk kregen op nationale slagroomdag, 5 januari, een slagroomtaart van CDA-lijsttrekker Jan Vergeer. Hij noemde hen “De helden van de openbare ruimte die kerstbomen afvoeren, vuurwerkafval opruimen, gladheid bestrijden etc. Niet altijd direct zichtbaar, maar het resultaat zeker wel.“

Het waarderen van vrijwilligers en professionals die niet altijd zichtbaar zijn, heeft het CDA in het verkiezingsprogramma specifiek benoemd. Zij vinden het essentieel voor de saamhorigheid in onze gemeente dat deze mensen meer aandacht krijgen.

Die boodschap wilde het CDA met het aanbieden van de slagroomtaart uitgedragen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu