5 december 2020

Sint bezoekt Rohda-jeugd

Zaterdagmorgen 5 december verzorgde trainer Arjen Linstra met z’n selectie een voetbalclinic voor de jongste Rohda-jeugd van JO7 t/m JO10. Op deze manier bood de club een leuke afwisseling voor zijn jeugdleden die tot nog toe door de coronamaatregelen alleen nog onderlinge wedstrijdjes mogen spelen.

• Een geslaagde combinatie een clinic met de jongste jeugd en de selectie. Op de foto laat Tycho Zwaan van de selectie zich wel even verrassen.

Bezoek Sint en z’n Pieten

Ook de Sint kreeg dit in de smiezen en kwam met z’n Pieten uit waardering voor de inzet van de selectie even langs om met eigen ogen te zien hoe vol overgave de jongste jeugd een hele leuke voetbalmorgen werd aangeboden. Dat de selectie er niet aan ontkwam om voor de Sint een liedje te moeten zingen, werd op de koop toegenomen. Na het maken van een groepsfoto konden de Pieten beginnen met het uitdelen van cadeautjes. Ondanks de coronamaatregelen kon Rohda terugzien naar een zeer geslaagde voetbalmorgen voor de jongste jeugd.

• De Sint en zijn Pieten komen met eigen ogen zien hoe de jeugd van Rohda een leuke voetbalmorgen wordt aangeboden.
• Even een onderonsje: “Beste Sint, waarom vond ik vanmorgen niets in mijn schoen?”
• De Sint nam alle tijd om bij de Rohda-jeugd aanwezig te zijn. Op de achtergrond de selectie die de jongste jeugd een fijne voetbalmorgen bood.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares
Sluit Menu