Gepubliceerd 15 april 2024

Sieb Griede pakt zilver op European Cadet Cup in Berlijn

Sieb Griede bemachtigde afgelopen zondag een tweede plek tijdens de European Cadet Cup in Berlijn. Deze toernooien zijn aangewezen voor de door de judobond geselecteerde judoka’s.

In de klasse tot 90 kilo won Sieb alle partijen tot de finale. In de finale trof hij een tegenstander uit Letland. Helaas wist Sieb de wedstrijd niet naar zich toe te trekken en eindigde met een Ippon tegen.

● Sieb Griede (l) werd 2e in Berlijn. Naast hem coach Eric Zwaan.

Ook nog trainingsstage

Desalniettemin een fantastische presentatie voor de 15-jarige Bodegraver die met zijn coach Eric Zwaan van Chikara Sport tot woensdag in Berlijn verblijft voor een aansluitende trainingsstage. De eerstvolgende Cadet Cup voor Sieb vindt plaats op 18 mei in Polen.

Bericht: André van Egdom | Bron: Chikara Sport 

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN