Gepubliceerd 26 juli 2021

SenW Sportweek, doe jij (weer) mee?

In 2020 was de eerste editie van de SenW Sportweek. Omdat het zo’n succes was, zal er ook dit jaar weer een sportweek zijn! Op 2, 3, 4 en 5 augustus staan de ochtenden weer geheel in teken van lekker bewegen! Iedere ochtend van 9.15 tot 11.30 uur zullen er op verschillende plekken in de gemeente meerdere sporten te beleven zijn. Elke ochtend staan meerdere beweegaanbieders klaar voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, om op sportieve wijze kennis te maken met: voetbal, freerunnen, boksen, hockey, krav maga, volleybal, korfbal, atletiek en meer!

Verschillende sporten

Welke sporten er per dag centraal staan, blijft een verrassing. Wel kunnen we vast verklappen dat er per ochtend verschillende sporten gedaan zullen worden, iedere ochtend is anders! Aan de hand van een doordraaisysteem komen meerdere sporten voor de jeugd aan bod.

Buurtsportcoach Vivian van den Herik licht toe over de sportweek: ,,Vorig jaar hebben we de sportweek georganiseerd tijdens de coronacrises. Toen nog met de gedachte dat dit een eenmalige sportweek zou zijn. Echter wegens het succes van vorig jaar, hopen wij ook dit jaar zowel de kinderen als de beweegaanbieders, met elkaar in verbinding te krijgen.

,,Wij zijn de verenigingen erg dankbaar dat er zoveel verschillende partijen van deze sportweek een succes willen maken. Door de sporten met elkaar te combineren, hopen we er weer een hele leuke, maar bovenal sportieve week van te maken! Daarnaast is het voor de jeugd leuk om tijdens de zomervakantie elkaar weer op te zoeken en lekker sportief bezig te zijn. Bovenal vinden we het belangrijk dat de jeugd ziet wat onze gemeente allemaal voor sportieve activiteiten te bieden heeft, want dat is een hoop en daar zijn wij erg trots op!” vult buurtsportcoach Pim Lokhoff aan.

De sportweek-agenda:

• Maandag 2 augustus bij Rohda’76, Broekveldselaan 2 te Bodegraven

• Dinsdag 3 augustus bij de Groene Zoom, Buitenomweg 1 te Reeuwijk-Brug

• Woensdag 4 augustus bij VVBodegraven, Groene Zoom 2 te Bodegraven

• Donderdag 5 augustus bij WDS, J.H Kielastraat 29 te Driebruggen

Ben jij tussen de 6 t/m 12 jaar en wil je meerdere sporten op één dag doen/proberen? Meld je aan via www.buurtsportcoach-bodegraven-reeuwijk.nl. Let op: je kan je aanmelden tot uiterlijk donderdag 30 juli. Per ochtend vragen wij € 2,50 p.p. Uiteraard worden de regels volgens het RIVM opgevolgd.

Voor meer informatie: buurtsportcoach@senw-br.nl. Tot dan!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN