Gepubliceerd 21 december 2022

SenW organiseert weer sportactiviteiten in de kerstvakantie

Tijdens kerst staat gezelligheid, eten en het samenzijn centraal. Na al dat lekkere eten is het ook belangrijk om met elkaar in beweging te blijven. Daarom worden er door Sport en Welzijn in de kerstvakantie ook weer verschillende sportactiviteiten georganiseerd voor de kinderen. 

Dinsdag 27 december 10:00 – 12:00 uur: Het badminton winter evenement

Deze activiteit die samen met badminton vereniging BBS georganiseerd wordt is voor iedereen vanaf 6 t/m 12 jaar. Tijdens dit evenement staat sport en spel centraal. Een mix van badminton en allerlei andere leuke spelletjes. Deze activiteit is gratis toegankelijk!

Woensdag 28 december 13:30 – 15:00 uur: Hakobal

Hakobal is een tof balspel waarin je je energie lekker kwijt kan. Deze activiteit is voor kinderen van vanaf 9 t/m 12 jaar en kost € 2,50 per deelnemer.
Beide evenementen vinden plaats in de Sporthal de Sporthoeve op de Vromade 1 in Bodegraven. Aanmelden voor deze activiteiten kan op www.senw-br.nl/activiteiten-en-evenementen. Zorg dat je sportkleding en binnensportschoenen aan hebt en neem een flesje water mee.

Woensdag 4 januari 09:30 – 12:15 uur: Happy new dance year
Misschien heb jij tijdens de gymles op school al een dansles gehad van I’m in motion? In de vakantie kan je dit nog een keer gaan doen maar dan in de mooie dans studio in Bodegraven (Willemstraat 21). Van 09:30 tot 10:45 uur is er een les voor 5 t/m 8 jarigen en van 11:00 tot 12:15 uur voor 9 t/m 12 jarigen. Aanmelden kan via info@im-inmotion.nl of via WhatsApp op 06-27248939 en deelname kost € 5,-

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN