Gepubliceerd 14 mei 2021

Selectiestaf seizoen 2021-2022 rond bij AKV Vriendenschaar

Ook voor de korfballers van AKV Vriendenschaar was het seizoen 2020/2021 vanwege corona een gek seizoen. Dat betekent echter niet dat er geen goede hoop is voor een mooi volgend seizoen. Sterker nog de voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels getroffen. Zo kan worden aangekondigd dat er een nieuwe selectiestaf is gevonden voor komend korfbaljaar.

Verdeling selectiestaf

In het huidige seizoen verzorgen Jorrit de Grutter en Raymond de Vogel de coaching van respectievelijk Vriendenschaar 1 en 2 en sluit Daan Schilt zich aan als trainer voor de donderdagen. Daan stopt na dit seizoen en daarvoor in de plaats voegen Bertjan Bron en Ronald Spoorendonk (niet onbekend in korfballand) zich bij de selectiestaf. De verdeling ziet er dan als volgt uit:

  • Jorrit de Grutter: hoofdtrainer/coach selectie;
  • Bertjan Bron: trainer/coach van Vriendenschaar 1;
  • Ronald Spoorendonk: trainer/coach van Vriendenschaar 2;
  • Raymond de Vogel: coach van Vriendenschaar 2.
• Bertjan Bron (l) en Ronald Spoorendonk (r) in selectiestaf Vriendenschaar.

Bertjan Bron

Jorrit en Raymond zijn ondertussen bekenden voor de korfballers van Vriendenschaar. Bertjan Bron speelde bij Excelsior, zelfs tot en met de reserve hoofdklasse. Bij deze vereniging trainde hij voornamelijk jeugdteams. Daarna maakte hij de overstap naar Nexus uit Schiedam waar hij hoofdtrainer was. Nu maakt hij dus de overstap naar Vriendenschaar. Bertjan zal samen met Jorrit de donderdagtrainingen verzorgen en de coaching op zaterdag van Vriendenschaar 1.

Ronald Spoorendonk

Ronald Spoorendonk was eerder verbonden aan De Meervogels uit Zoetermeer. Hij is ook trainer geweest van zowel Korbis 1 als 2. Op dit moment is hij trainer van De Meervogels 3, maar volgend jaar maakt ook hij de overstap naar Vriendenschaar. Hij zal hier samen met Raymond de wedstrijden van Vriendenschaar 2 coachen en de trainingen op de dinsdag en donderdag verzorgen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN