Gepubliceerd 16 april 2024

Seizoensklaar voor RijnRees!

Er kan weer geroeid worden. De drie stalen boten van roeivereniging RijnRees liggen weer aan het Jaagpad van de Oude Rijn. Het roeien bij de vereniging is puur roeien en heeft geen wedstrijdelement. Het is hierdoor laagdrempelig en geschikt voor iedereen.

Er zijn verschillende tijdstippen in de week waarop geroeid wordt. In 1, 2 en soms 3 boten kunnen teams op weg gaan en meestal zo’n 2 uur per tocht onderweg zijn. Genieten van de Oude Rijn en de buitenlucht wordt gezien als inspanning en ontspanning tegelijkertijd. Onderweg wordt er aan boord een pauze met koffie/thee en wat lekkers gehouden. Proef roeien is geheel vrijblijvend.

Op zaterdag 27 april is de vereniging met een kraam op KONINGSDAG in de ZUSTERTUIN te vinden voor informatie, een praatje en voor de gezelligheid.

Voor info kunt u ook naar de website gaan www.rijnrees.nl of facebook.
Tekst: Bianca Verzijl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN