Gepubliceerd 15 oktober 2023

Scouting Bolaro zoekt leden en groepsleiders

Scouting Bolaro is op zoek naar jeugdleden en vrijwilligers. Bekijk hieronder de opkomsten voor verschillende leeftijden en neem vooral via het mailadres contact op met de leiding om een afspraak te maken.

Zevensprong schilderen

De Bevers (5 t/m 7 jaar) draaien op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur. Contact: bevers@bolaro.nl
De Welpen (7 t/m 11 jaar), draaien op maandag- en donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur en op zaterdagmiddag van 13:00 tot 14:30 uur. Je kiest één groep uit om lid van te worden, de groepen draaien onafhankelijk van elkaar. Contact: welpen@bolaro.nl

Heeft u een paar uur per week over en lijkt het u leuk om zich bezig te houden met vrijwilligerswerk dan kunt u mailen naar groepsbegeleiding@bolaro.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken met de groepsbegeleider. Ze zijn op zoek naar mensen om leiding te geven aan kinderen, maar ook naar mensen die de sponsorcommissie, de activiteitencommissie of de kluscommissie willen versterken.

Tekst aangeleverd door Bolaro

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN