Gepubliceerd 15 oktober 2023

Scouting Bolaro zoekt leden en groepsleiders

Scouting Bolaro is op zoek naar jeugdleden en vrijwilligers. Bekijk hieronder de opkomsten voor verschillende leeftijden en neem vooral via het mailadres contact op met de leiding om een afspraak te maken.

Zevensprong schilderen

De Bevers (5 t/m 7 jaar) draaien op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur. Contact: bevers@bolaro.nl
De Welpen (7 t/m 11 jaar), draaien op maandag- en donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur en op zaterdagmiddag van 13:00 tot 14:30 uur. Je kiest één groep uit om lid van te worden, de groepen draaien onafhankelijk van elkaar. Contact: welpen@bolaro.nl

Heeft u een paar uur per week over en lijkt het u leuk om zich bezig te houden met vrijwilligerswerk dan kunt u mailen naar groepsbegeleiding@bolaro.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken met de groepsbegeleider. Ze zijn op zoek naar mensen om leiding te geven aan kinderen, maar ook naar mensen die de sponsorcommissie, de activiteitencommissie of de kluscommissie willen versterken.

Tekst aangeleverd door Bolaro

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN