Gepubliceerd 17 april 2023

Scouting Bolaro door naar landelijke wedstrijden

De Scouts van scoutinggroep Bolaro uit Bodegraven hebben afgelopen weekend meegedaan met de Regionale Scoutingwedstrijden in Bentveld. Na een zonnig weekend vol avontuur en uitdaging op kampeerterrein Het Naaldenveld sleepten de Scouts de 2e, 4e en 12e plek binnen. Hierdoor kunnen er 2 groepjes tijdens het Pinksterweekend meedoen met de Landelijke Scoutingwedstrijden.

Scouting Bolaro


Het weekend zat vol met leuke activiteiten, wedstrijden en spellen die de driehonderd scouts, in de leeftijd van 11 tot 15 jaar, in groepjes tegen elkaar speelden. Daarnaast werd er zelfstandig gekampeerd en gekookt op een van de subkampen, terwijl ondertussen een heuse verdwijning van een sprookjesfiguur opgelost moest worden in het thema ‘crime scene investigation’.

Bron: Scouting Bolaro

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN