21 juli 2021

Scheur in het asfalt van de A12 richting Utrecht

Afgelopen zondag werd een scheur van ongeveer 1 km ontdekt in het asfalt van A12 tussen Bodegraven en Woerden richting Utrecht. Het zit in de ondergrond aldus Rijkswaterstaat en is niet eenvoudig te herstellen door er een laag asfalt overheen te doen. Het vergt eerst onderzoek. De linker rijstrook is dan ook voor enkele dagen voor reparatie afgezet.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu