Gepubliceerd 9 juli 2023

Saskia van der Werf in Gast uit de Streek

Saskia van der Werf uit Bodegraven heeft ervaring met afvallen en aankomen. Sinds ze geen dieet meer volgt blijft ze op haar ideale gewicht. Hoe dat kan is maandag 10 juli vanaf 20.00 uur te horen in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6.

Ze vertelt dat tijdens het volgen van diëten de nadruk werd gelegd op wat ze niet mocht eten. Als het niet lukte om het dieet te volgen kreeg ze een schuldgevoel en verloor zelfs haar zelfvertrouwen. Ze is heel veel gaan lezen over voeding en gedrag en heeft uiteindelijk een hbo-opleiding gevolgd. Sinds een jaar is Saskia gekwalificeerd gedragscoach en heeft een eigen bedrijfje in lifestyle coaching. Ze leert mensen om van de gebaande paden af te wijken, nieuw gedrag aan te leren en bewuster te eten. Ze eet zelf alleen nog wat ze echt lekker vindt en heeft daar plezier in.

Het interview wordt op 11 juli om 22.00 uur en zondag 16 juli om 18.00 uur herhaald. Het interview is ook te horen via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN