Gepubliceerd 9 juli 2023

Saskia van der Werf in Gast uit de Streek

Saskia van der Werf uit Bodegraven heeft ervaring met afvallen en aankomen. Sinds ze geen dieet meer volgt blijft ze op haar ideale gewicht. Hoe dat kan is maandag 10 juli vanaf 20.00 uur te horen in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6.

Ze vertelt dat tijdens het volgen van diëten de nadruk werd gelegd op wat ze niet mocht eten. Als het niet lukte om het dieet te volgen kreeg ze een schuldgevoel en verloor zelfs haar zelfvertrouwen. Ze is heel veel gaan lezen over voeding en gedrag en heeft uiteindelijk een hbo-opleiding gevolgd. Sinds een jaar is Saskia gekwalificeerd gedragscoach en heeft een eigen bedrijfje in lifestyle coaching. Ze leert mensen om van de gebaande paden af te wijken, nieuw gedrag aan te leren en bewuster te eten. Ze eet zelf alleen nog wat ze echt lekker vindt en heeft daar plezier in.

Het interview wordt op 11 juli om 22.00 uur en zondag 16 juli om 18.00 uur herhaald. Het interview is ook te horen via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN