26 februari 2023

Saskia van der Werf in Gast uit de Streek

Saskia van der Werf uit Bodegraven heeft ervaring met afvallen en aankomen. Sinds ze geen dieet meer volgt blijft ze op haar ideale gewicht. Hoe dat kan is maandag 27 februari vanaf 20.00 uur te horen in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6.

Saskia van der Werf, Life form coaching

Ze vertelt dat tijdens het volgen van diëten de nadruk werd gelegd op wat ze niet mocht eten. Als het niet lukte om het dieet te volgen kreeg ze een schuldgevoel en verloor zelfs haar zelfvertrouwen. Ze is heel veel gaan lezen over voeding en gedrag en heeft uiteindelijk een hbo-opleiding gevolgd. Sinds een half jaar is Saskia gekwalificeerd gedragscoach en heeft een eigen bedrijfje in lifestyle coaching. Ze leert mensen om van de gebaande paden af te wijken, nieuw gedrag aan te leren en bewuster te eten. Ze eet zelf alleen nog wat ze echt lekker vindt en heeft daar plezier in.

Het interview wordt op 28 februari om 22.00 uur en zondag 5 maart om 18.00 uur herhaald. Het interview is ook te horen via Spotify.

Podcast met Saskia van der Werf
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu