Gepubliceerd 26 februari 2023

Saskia van der Werf in Gast uit de Streek

Saskia van der Werf uit Bodegraven heeft ervaring met afvallen en aankomen. Sinds ze geen dieet meer volgt blijft ze op haar ideale gewicht. Hoe dat kan is maandag 27 februari vanaf 20.00 uur te horen in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6.

Saskia van der Werf, Life form coaching

Ze vertelt dat tijdens het volgen van diëten de nadruk werd gelegd op wat ze niet mocht eten. Als het niet lukte om het dieet te volgen kreeg ze een schuldgevoel en verloor zelfs haar zelfvertrouwen. Ze is heel veel gaan lezen over voeding en gedrag en heeft uiteindelijk een hbo-opleiding gevolgd. Sinds een half jaar is Saskia gekwalificeerd gedragscoach en heeft een eigen bedrijfje in lifestyle coaching. Ze leert mensen om van de gebaande paden af te wijken, nieuw gedrag aan te leren en bewuster te eten. Ze eet zelf alleen nog wat ze echt lekker vindt en heeft daar plezier in.

Het interview wordt op 28 februari om 22.00 uur en zondag 5 maart om 18.00 uur herhaald. Het interview is ook te horen via Spotify.

Podcast met Saskia van der Werf
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN