Gepubliceerd 17 juli 2022

Sanne Wouters directeur Sport en Welzijn

De Raad van Toezicht van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk heeft Sanne Wouters benoemd tot nieuwe Directeur-Bestuurder van stichting Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. Zij volgt Piet Kruit op, die gaat genieten van zijn pensioen.

Sanne Wouters en Piet Kruit

Samen met de medewerkers van SenW-BR zorgt Sanne voor het beheer en exploitatie van binnen- en buitensportaccommodaties in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Daarnaast zetten zij zich in op sportstimulering door inzet van de Buurtsportcoaches.

De laatste jaren heeft Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk mede door de inzet van Sanne, laten zien een goede verbinder te zijn tussen onder andere inwoners, sportverenigingen, gemeente en welzijnsorganisaties. Met al haar kennis en kunde ondersteund SenW-BR daarnaast diverse projecten en initiatieven gericht op het in beweging krijgen van inwoners.

Sanne Wouters (34) is trots dat zij het vertrouwen heeft gekregen om de stichting onder haar leiding verder te mogen door ontwikkelen. Met haar passie voor sport en organiseren grijpt zij deze uitdaging met beide handen aan. Wouters: “Sport is niet alleen een mooi doel op zich, maar vooral ook een middel om een positieve bijdrage te leveren aan diverse (sociaal) maatschappelijke vraagstukken. Om daar een bijdrage aan te mogen leveren, is al de leukste baan die er is, maar dan ook nog de Directeur-Bestuurder van de stichting mogen zijn is iets waarvoor ik heel dankbaar ben”. Sanne kijkt er naar uit om de komende jaren samen met het gehele team en samenwerkingspartners nog veel meer inwoners van Bodegraven-Reeuwijk in bewegen te krijgen en te houden.   

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN