Gepubliceerd 17 juli 2022

Sanne Wouters benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder SenW

De Raad van Toezicht van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk heeft Sanne Wouters benoemd tot nieuwe Directeur-Bestuurder van stichting Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk, zij volgt Piet Kruit op, die gaat genieten van zijn pensioen.

Sanne Wevers nieuwe directeur SenW.


Samen met de medewerkers van SenW-BR zorgt Sanne voor het beheer en exploitatie van binnen- en buitensportaccommodaties in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Daarnaast zette zij zich in op sportstimulering door inzet van de Buurtsportcoaches. De laatste jaren heeft Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk mede door de inzet van Sanne, laten zien een goede verbinder te zijn tussen onder andere inwoners, sportverenigingen, gemeente en welzijnsorganisaties. Met al haar kennis en kunde ondersteund SenW-BR daarnaast diverse projecten en initiatieven gericht op het in beweging krijgen van inwoners.

Trots

Sanne Wouters (34) is trots dat zij het vertrouwen heeft gekregen om de stichting onder haar leiding verder te mogen door ontwikkelen. Met haar passie voor sport en organiseren grijpt zij deze uitdaging met beide handen aan. Wouters: “Sport is niet alleen een mooi doel op zich, maar vooral ook een middel om een positieve bijdrage te leveren aan diverse (sociaal) maatschappelijke vraagstukken. Om daar een bijdrage aan te mogen leveren, is al de leukste baan die er is, maar dan ook nog de Directeur-Bestuurder van de stichting mogen zijn is iets waarvoor ik heel dankbaar ben”. Sanne kijkt er naar uit om de komende jaren samen met het gehele team en samenwerkingspartners nog veel meer inwoners van Bodegraven-Reeuwijk in bewegen te krijgen en te houden.   

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN