4 december 2022

Sanne de Nijs van het CJG in Gast uit de Streek

Sanne de Nijs is jeugdverpleegkundige bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Ze is maandag 5 december om 20.00 uur te gast in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6. Ze vertelt op pakjesavond over de ontwikkeling van kinderen in de leeftijdsklasse van 0 – 12 jaar.

Rik Kalter interviewt Sanne de Nijs

Het CJG volgt zowel de lichamelijke, verstandelijke als sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Sanne vertelt dat ze ook ouders begeleid en het Rijksvaccinatieprogramma uitvoert. Het interview wordt afgewisseld met bijpassende muziek: The Mamas and the Papas met California dreamer, Stef Bos met Pappa, Genesis met Mama en Children van Robert Miles.

Het programma wordt 6 december om 22.0 uur en zondag 11 december om 19.00 uur herhaald en is terug te luisteren via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu