27 juni 2022

Sand & Summer Voetvolley 2022 bij WDS

In het weekend van 8 en 9 juli vindt het WDS Voetvolley Toernooi weer plaats! Op vrijdag 8 juli is het eerst de beurt aan de jeugd tot 16 jaar. Zaterdag 9 juli mogen de oudere jeugd (vanaf 16 jaar) en de senioren laten zien wat ze in huis hebben.

Na het toernooi op zaterdag vind het Sand & Summer feest plaats waarin je wordt voorzien van eten & cocktails & entertainment van een zanger en DJ.

Iedereen is welkom! Zowel leden als niet leden.

Om mee te doen moet je 2 dingen doen:
1. Stel een team samen van 2 personen (en een eventuele 3e wissel)
2. Geef je team op door een mail te sturen naar rick@vvwds.nl met hierin je teamnaam en de namen van je teamleden.

Opgeven kan tot en met woensdag 6 juli!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu