Gepubliceerd 12 januari 2024

Sam vrijwilligerscentrale organiseert het Vrijwilligersevent

Op 30, 31 januari of 1 februari organiseert Sam vrijwilligerscentrale het SAM Vrijwilligersevent! Op verschillende locaties in Bodegraven-Reeuwijk is er de gelegenheid om alles te weten te komen over vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld door een talentcheck te doen, of te speeddaten met vrijwilligersorganisaties. Ook zijn er voor mensen die al vrijwilligerswerk doen allerhande leuke workshops te volgen!

Op dinsdag 30 januari zal het event in Rijngaarde te Bodegraven van 15.00 uur tot 22.00 uur zijn.

Op 31 januari verplaatst het vrijwilligersevent zich naar het Huis van Alles Reeuwijk en op 1 februari naar Waarder. Waar het programma op beide locaties start om 19.30 uur en weer om 22.00 uur is afgelopen. Ook hier zijn verschillende workshops te volgen en informatie te vinden over vrijwilligerswerk.

Voor het totale overzicht aan workshops en om je aan te melden voor het Vrijwilligersevent kun je terecht op www.samvrijwilligerscentrale.nl/vrijwilligersevent

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN