1 december 2022

Sam-Academie organiseert training ‘Omgaan met eenzaamheid’

De SAM-academie organiseert op woensdag 14 december om 19.30 uur de training: ‘Omgaan met eenzaamheid’ in het Huis van Alles Driebruggen. Deze training is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk of werkzaam is bij een vrijwilligersorganisatie. Meedoen is gratis en vrijblijvend.

Tijdens de training leer je hoe je eenzaamheid herkent en wat je wel en wat je juist niet moet doen. In de decembermaand zoeken familieleden elkaar op bij de kerstboom. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Eenzaamheid kan een gevoelig onderwerp zijn en is jammer genoeg het hele jaar aanwezig.

Meer informatie of opgeven? Neem contact op met Luka van Vliet via 0651966519 of l.vanvliet@samwelzijn.nl.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu