Gepubliceerd 26 november 2023

RVC’33 zakt verder terug in gevarenzone

Ook tegen RKDES trok RVC’33 aan het kortste eind. In Kudelstaart trokken de Reeuwijk-Dorpers met een 4-0 nederlaag met de staart tussen de benen richting kleedkamer. Het verlies betekende eveneens dat RVC’33 verder wegzakte in de gevarenzone.

RVC’33 incasseerde in de 33e min. de eerste tegentreffer door Luuk Westerman: 1-0. Vier minuten later kreeg Rens Mathot een goeie kans voor de gelijkmaker. Echter zijn kopbal werd goed verwerkt door de RKDES-keeper.

Hoekschoppen

Na rust kwam RVC’33 niet geconcentreerd genoeg uit de kleedkamer. Er werd te veel ruimte weggegeven. Het gaf RKDES in de 51e min. de gelegenheid verder uit te lopen. Ruben Westerman scoorde de 2-0. Daarna gaf RVC’33 bij twee hoekschoppen opnieuw niet thuis. In de 71e en 91e min. brachten Rick Verkuijl en Mike van den Bergen een 4-0 eindstand op het scorebord.

Komende zaterdag staat de derby tegen Zwammerdam op het programma. Aftrap 14.30 u. op Kaagjesland in Reeuwijk-Dorp.

Bericht: André van Egdom / Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN