Gepubliceerd 26 november 2023

RVC’33 zakt verder terug in gevarenzone

Ook tegen RKDES trok RVC’33 aan het kortste eind. In Kudelstaart trokken de Reeuwijk-Dorpers met een 4-0 nederlaag met de staart tussen de benen richting kleedkamer. Het verlies betekende eveneens dat RVC’33 verder wegzakte in de gevarenzone.

RVC’33 incasseerde in de 33e min. de eerste tegentreffer door Luuk Westerman: 1-0. Vier minuten later kreeg Rens Mathot een goeie kans voor de gelijkmaker. Echter zijn kopbal werd goed verwerkt door de RKDES-keeper.

Hoekschoppen

Na rust kwam RVC’33 niet geconcentreerd genoeg uit de kleedkamer. Er werd te veel ruimte weggegeven. Het gaf RKDES in de 51e min. de gelegenheid verder uit te lopen. Ruben Westerman scoorde de 2-0. Daarna gaf RVC’33 bij twee hoekschoppen opnieuw niet thuis. In de 71e en 91e min. brachten Rick Verkuijl en Mike van den Bergen een 4-0 eindstand op het scorebord.

Komende zaterdag staat de derby tegen Zwammerdam op het programma. Aftrap 14.30 u. op Kaagjesland in Reeuwijk-Dorp.

Bericht: André van Egdom / Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN