Gepubliceerd 10 december 2023

RVC’33 wint kelderduel van DoCoS: 1-2

RVC’33 boekte een kostbare 1-2 zege op DoCOS. De Reeuwijk-Dorpers houden daarmee de Leidenaren onder zich in de kelder van de 3e Klasse A.

Al een tijdje komt RVC’33 moeilijk tot scoren. In de 7e min. kwam RVC’33 goed weg met een schot op de paal. Daarna bracht Rens Mathot toch RVC’33 op een 0-1 voorsprong. In de 33e min. liet Luuk van Leeuwen een kans liggen voor een 2e treffer. Nog voor rust liet DoCoS zich ook gelden met een bal op de lat en moest Stefan v.d. Meer ook nog keepend in actie komen.

Rode kaart

● Niels v.d. Meer: 0-2.

In de 2e helft creëerde RVC’33 via Mathijs de Hoog en Niels v.d. Meer wel wat mogelijkheden om gevaarlijk te worden. In de 57e min. werden de kansen voor RVC’33 voor weer eens een zege aanzienlijk vergroot. De Leidse doelman werd wegens hands met rood van het veld gestuurd. DoCoS probeerde nog met een man minder het tij te keren. Echter in de 68e min. verdubbelde RVC’33 toch de voorsprong. De doorgebroken Mathijs de Hoog vond Rens Mathot, die op zijn beurt Niels v.d. Meer bediende voor de 0-2. In de 81ste minuut maakte DoCoS met een prachtige goal de aansluitingstreffer en leek RVC even aangeslagen en was het nog even billen knijpen voor de Reeuwijk-Dorpers.

Bericht: André van Egdom / Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN