Gepubliceerd 10 december 2023

RVC’33 wint kelderduel van DoCoS: 1-2

RVC’33 boekte een kostbare 1-2 zege op DoCOS. De Reeuwijk-Dorpers houden daarmee de Leidenaren onder zich in de kelder van de 3e Klasse A.

Al een tijdje komt RVC’33 moeilijk tot scoren. In de 7e min. kwam RVC’33 goed weg met een schot op de paal. Daarna bracht Rens Mathot toch RVC’33 op een 0-1 voorsprong. In de 33e min. liet Luuk van Leeuwen een kans liggen voor een 2e treffer. Nog voor rust liet DoCoS zich ook gelden met een bal op de lat en moest Stefan v.d. Meer ook nog keepend in actie komen.

Rode kaart

● Niels v.d. Meer: 0-2.

In de 2e helft creëerde RVC’33 via Mathijs de Hoog en Niels v.d. Meer wel wat mogelijkheden om gevaarlijk te worden. In de 57e min. werden de kansen voor RVC’33 voor weer eens een zege aanzienlijk vergroot. De Leidse doelman werd wegens hands met rood van het veld gestuurd. DoCoS probeerde nog met een man minder het tij te keren. Echter in de 68e min. verdubbelde RVC’33 toch de voorsprong. De doorgebroken Mathijs de Hoog vond Rens Mathot, die op zijn beurt Niels v.d. Meer bediende voor de 0-2. In de 81ste minuut maakte DoCoS met een prachtige goal de aansluitingstreffer en leek RVC even aangeslagen en was het nog even billen knijpen voor de Reeuwijk-Dorpers.

Bericht: André van Egdom / Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN