13 mei 2022

RVC’33 weer met lege handen

Nacompetitie spelen voor lijfsbehoud in de 2e klas, het komt steeds dichterbij voor RVC’33. Tijdens het midweekse competitieduel tegen Foreholte bleven de Reeuwijk-Dorpers weer met lege handen staan. Diep in de 2e helft zag RVC’33 een puntendeling nog in rook opgaan: 0-1.

● Frank Stolwijk (l) in actie op het middenveld tegen Foreholte.
● Frank Stolwijk (l) in actie op het middenveld tegen Foreholte.

Te weinig afgedwongen

In de 1e helft wist RVC’33 te weinig af te dwingen. Een rollertje van Rens Mathot, dat maar net naast ging, was eigenlijk het enige gevaarlijke moment voor het doel van Foreholte. En omdat Foreholte nog slordig omging met de kansen, werd de 1e helft zonder doelpunten afgesloten.

● Verdedigend stond RVC’33 tegen Foreholte geregeld onder druk.

Toch onderuit

RVC’33 kon in de 2e helft aanvallend iets meer brengen. Maar naarmate het 2e bedrijf vorderde, drong Foreholte meer aan. Eerst kwam RVC’33 nog goed weg toen Rens v.d. Werf uit paniek de bal bijna in eigen trapte. In de 81 min. bezweek RVC’3 toch nog onder de druk, terwijl het al zo lang de nul wist vast te houden: 0-1.

Nog theoretisch

Theoretisch kan RVC’33 nacompetitie nog voorkomen, maar praktisch is dat geen realistisch scenario. Met nog 3 wedstrijden te gaan is de achterstand 5 punten op ESTO, dat de veilige 10e plaats in handen heeft. Bovendien heeft RVC’33 een aanzienlijk slechter doelsaldo.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu