Gepubliceerd 16 april 2023

RVC’33 weer dichter bij degradatie

Bij EMM’21 incasseerde RVC’33 met 2-0 de 14e nederlaag van het seizoen en zakte daarmee weer terug op de 14e en laatste plaats in de 2e Klasse D. De 11e plek voor nog een herkansing lijkt nu onbegonnen werk.

● RVC’33: Degradatie nu heel dichtbij. (Archieffoto)

Niet thuis

RVC’33 gaf in Roelofarendsveen niet thuis voor nog zicht op een nacompetitieplaats. Zo werd in de 19e min. een verkeerde keuze werd gemaakt en de spits van EMM’21 kon profiteren: 1-0. Zelf kon RVC daar aan de bal niet al te veel gevaar tegenover zetten bij eigen balbezit. Vooral slordigheid en gemakzucht leken hier de oorzaak van.

Pech

Pech had RVC’33 toen Mark Sluijs uit een voorzet van Dirk-Jan Blanken de bal via de binnenkant van de paal en de onderkant van de bovenlat schoot en de 1-1 uitbleef. In de 36e min. werd een lange bal fout ingeschat en RVC-goalie Stefan v.d. Meer het antwoord schuldig moest blijven: 2-0. Na rust geen verandering in het spelbeeld en bleef de eindstand op 2-0 steken.

Bericht: Sportredactie BR6 / Bron: Michael Sip (RVC’33)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN