Gepubliceerd 16 april 2023

RVC’33 weer dichter bij degradatie

Bij EMM’21 incasseerde RVC’33 met 2-0 de 14e nederlaag van het seizoen en zakte daarmee weer terug op de 14e en laatste plaats in de 2e Klasse D. De 11e plek voor nog een herkansing lijkt nu onbegonnen werk.

● RVC’33: Degradatie nu heel dichtbij. (Archieffoto)

Niet thuis

RVC’33 gaf in Roelofarendsveen niet thuis voor nog zicht op een nacompetitieplaats. Zo werd in de 19e min. een verkeerde keuze werd gemaakt en de spits van EMM’21 kon profiteren: 1-0. Zelf kon RVC daar aan de bal niet al te veel gevaar tegenover zetten bij eigen balbezit. Vooral slordigheid en gemakzucht leken hier de oorzaak van.

Pech

Pech had RVC’33 toen Mark Sluijs uit een voorzet van Dirk-Jan Blanken de bal via de binnenkant van de paal en de onderkant van de bovenlat schoot en de 1-1 uitbleef. In de 36e min. werd een lange bal fout ingeschat en RVC-goalie Stefan v.d. Meer het antwoord schuldig moest blijven: 2-0. Na rust geen verandering in het spelbeeld en bleef de eindstand op 2-0 steken.

Bericht: Sportredactie BR6 / Bron: Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN