Gepubliceerd 10 april 2023

RVC’33 viert 90-jarig bestaan met grandioos jubileumfeest

Zaterdag 1 april was het dan zover: het RVC-Jubileumfeest. In een fantastische aangeklede feestlocatie werden ruim 400 RVC’ers verrast door een culinair driegangen diner. Meer dan 50 tafels volledig gedekt, een sfeer waarin decor, licht en aankleding mooi op elkaar waren afgestemd.

● Indrukwekkende setting voor het RVC-jubileumfeest. (Foto: Letty Blanken)

Terugblik

Om precies half zes opende voorzitter Ton van Veen de avond en heette iedereen van harte welkom. Tijdens het diner werd uitgebreid terugblik op 90 jaar historie van RVC’33 door het vertellen van ‘oude verhalen’ en het tonen van mooie filmpjes. Tijdens het diner werd Vergeer Holland in het zonnetje gezet voor hun 40 jaar jubileum als sponsor van RVC.

Terwijl het toetje werd geserveerd, werden filmpjes getoond van bijzondere RVC activiteiten, zoals Turnov, Familiedagen en de RVC Awards, waar bij de historische reclames weer veel gelachen werd. Het laatste filmpje was het RVC-Clublied, wat door iedereen uit volle borst werd meegezongen.

Avondsessie

Maar de avond was nog lang niet voorbij. In een ander gedeelte was inmiddels DJ Jor-D achter zijn draaitafel gaan staan en kon het feest beginnen. Terwijl de ‘ouderen’ nog gezellig aan tafel konden napraten, konden de ‘jongeren’ hun energie kwijt tijdens een lekker ouderwets RVC-feest.

Een super geslaagde avond. Veel complimenten aan de jubileumcommissie die dit hebben georganiseerd. Zoals één van de aanwezigen zei: “Dit was echt een historische avond wat ik voor geen goud had willen missen. Een avond waar je als RVC-er supertrots op mag zijn”.

● Bericht: Sportredactie BR6/RVC’33

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

MEEST BEKEKEN