Gepubliceerd 13 november 2023

RVC’33 verliest van ASC

Tegen ASC leed RVC’33 de 4e nederlaag van het seizoen. In Oegstgeest verloren de Reeuwijk-Dorpers met 3-1 ondanks nog een 0-1 voorsprong in handen te hebben gehad.

ASC probeerde vooral RVC’33 stuk te spelen met goed ingespeelde positiewisselingen. RVC’33 reageerde met snelle breaks. In de 11e minuut leverde zo’n aanval de bal vanaf rechts bij de goed vanaf de tweede paal komende Mathijs de Hoog (foto) die RVC op voorsprong zette: 0-1. Het was z’n eerste doelpunt in competitieverband na z’n overstap van WDS naar RVC’33.

Eén momentje van miscommunicatie in de 37e min. betekende meteen ook de gelijkmaker voor ASC: 1-1

Na rust bleef het spel lange tijd hetzelfde, waarbij de plaagstootjes van RVC helaas minder voor direct doelgevaar zorgden. In de 57e en in de 75e minuut waren twee sublieme momenten van de  technisch vaardige ASC-spits verantwoordelijk voor de 2-1 en de 3-1. Hierna schakelde RVC naar plan B, maar veel gevaarlijker dan een schotje door de ingevallen Bram van Leeuwen leverde het niet op.

Bericht: André van Egdom / Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN