Gepubliceerd 13 november 2023

RVC’33 verliest van ASC

Tegen ASC leed RVC’33 de 4e nederlaag van het seizoen. In Oegstgeest verloren de Reeuwijk-Dorpers met 3-1 ondanks nog een 0-1 voorsprong in handen te hebben gehad.

ASC probeerde vooral RVC’33 stuk te spelen met goed ingespeelde positiewisselingen. RVC’33 reageerde met snelle breaks. In de 11e minuut leverde zo’n aanval de bal vanaf rechts bij de goed vanaf de tweede paal komende Mathijs de Hoog (foto) die RVC op voorsprong zette: 0-1. Het was z’n eerste doelpunt in competitieverband na z’n overstap van WDS naar RVC’33.

Eén momentje van miscommunicatie in de 37e min. betekende meteen ook de gelijkmaker voor ASC: 1-1

Na rust bleef het spel lange tijd hetzelfde, waarbij de plaagstootjes van RVC helaas minder voor direct doelgevaar zorgden. In de 57e en in de 75e minuut waren twee sublieme momenten van de  technisch vaardige ASC-spits verantwoordelijk voor de 2-1 en de 3-1. Hierna schakelde RVC naar plan B, maar veel gevaarlijker dan een schotje door de ingevallen Bram van Leeuwen leverde het niet op.

Bericht: André van Egdom / Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN