Gepubliceerd 5 februari 2023

RVC’33 verliest ook ‘kelderduel’ van DoCoS

Ook tegen DoCoS verzuimde RVC’33 drie belangrijke punten te pakken om zich uit de gevarenzone te werken. De Leidenaren lieten RVC’33 met 1-4 in het stof bijten.

● RVC-doelman Stefan v.d. Meer pareert de bal. (Foto: Letty Blanken)

Moeite

RVC’33 had moeite een antwoord te vinden om de spitsen van DoCoS in toom te houden. Uit een aanval vanaf de flank schoot DoCoS raak: 0-1. Een ongemakkelijke middag leek voor RVC’33 weer in de maak. Voor rust creëerde nog wel wat kleine kansjes.

Verder op achterstand

Na 60 minuten sloeg DoCoS alle illusies, die RVC nog had voor een resultaat, de bodem in. RVC-doelman Stefan v.d. Meer incasseerde een rode kaart voor hands buiten z’n strafschopgebied. De nog te nemen vrije schop vloog tot overmaat van ramp ook nog achter invaller doelman Tim v.d. Hoek in de touwen: 0-2.

● Aftocht van doelman Stefan v.d. Meer na z’n rode kaart voor hands. (Foto: Letty Blanken)
● DoCoS verzilvert alsnog de vrije schop. Invaller doelman Tim v.d. Hoek heeft er geen antwoord op: 0-2. (Foto: Letty Blanken)

Uit een counter viel de wedstrijd definitief in het slot: 0-3. Met nog een kwartier te gaan, geloofde debutant Jona van Egmond bij RVC’33 in een steekpass en stiftte de 1-3 binnen. RVC’33 bleef in ondertal nog aandringen voor nog een treffer. Die kwam niet, maar wel voor DoCoS in de laatste minuut (1-4) in een voor RVC’33 weer teleurstellend verlopen wedstrijd.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN