5 februari 2023

RVC’33 verliest ook ‘kelderduel’ van DoCoS

Ook tegen DoCoS verzuimde RVC’33 drie belangrijke punten te pakken om zich uit de gevarenzone te werken. De Leidenaren lieten RVC’33 met 1-4 in het stof bijten.

● RVC-doelman Stefan v.d. Meer pareert de bal. (Foto: Letty Blanken)

Moeite

RVC’33 had moeite een antwoord te vinden om de spitsen van DoCoS in toom te houden. Uit een aanval vanaf de flank schoot DoCoS raak: 0-1. Een ongemakkelijke middag leek voor RVC’33 weer in de maak. Voor rust creëerde nog wel wat kleine kansjes.

Verder op achterstand

Na 60 minuten sloeg DoCoS alle illusies, die RVC nog had voor een resultaat, de bodem in. RVC-doelman Stefan v.d. Meer incasseerde een rode kaart voor hands buiten z’n strafschopgebied. De nog te nemen vrije schop vloog tot overmaat van ramp ook nog achter invaller doelman Tim v.d. Hoek in de touwen: 0-2.

● Aftocht van doelman Stefan v.d. Meer na z’n rode kaart voor hands. (Foto: Letty Blanken)
● DoCoS verzilvert alsnog de vrije schop. Invaller doelman Tim v.d. Hoek heeft er geen antwoord op: 0-2. (Foto: Letty Blanken)

Uit een counter viel de wedstrijd definitief in het slot: 0-3. Met nog een kwartier te gaan, geloofde debutant Jona van Egmond bij RVC’33 in een steekpass en stiftte de 1-3 binnen. RVC’33 bleef in ondertal nog aandringen voor nog een treffer. Die kwam niet, maar wel voor DoCoS in de laatste minuut (1-4) in een voor RVC’33 weer teleurstellend verlopen wedstrijd.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu