Gepubliceerd 14 april 2024

RVC’33 toont veerkracht in doelpuntenbal: 4-4

TAVV-RVC’33 werd een wedstrijd met zeker geen gebrek aan doelpunten die ook nog evenredig werden gedeeld: 4-4. Tijdens het doelpuntenbal kwam RVC’33 fortuinlijk weg met nog een 4e treffer in de absolute slotfase en hield daarmee nog een punt over in Ter Aar.

● In exremis scoort Rens Mathot toch nog de 4-4 voor RVC’33. (Foto: Letty Blanken)

Tot ongeveer de 25e min. waren beide ploegen nog niet echt gevaarlijk voor de eerste treffer. Maar in de 39e min. was het meteen raak. Een voorzet van Mathijs de Hoog kopte Frank Stolwijk binnen: 0-1. Thuisclub was in de 41e al weer gauw op gelijke hoogte: 1-1. Een foutje van RVC-verdediger Ton Vergeer incasseerde RVC’33 nog voor rust een 2e tegentreffer: 2-1.

● Drukte om de bal bij TAVV-RVC’33. (Foto: Letty Blanken)

Op grotere afstand

In de 2e helft leek het verder mis te gaan voor RVC’33. In de 50e min. liet RVC’33 zich weg counteren en kon Luuk van Leeuwen de bal nog net voor de doelmond wegkoppen. In de 75e min. viel alsnog de 3-1. TAVV benutte een strafschop.

Toch weer terug in de wedstrijd

RVC’33 leek de wedstrijd uit handen gegeven. Een eigen ingekopt doelpunt van TAVV bij een hoekschop bracht RVC’33 weer helemaal in de wedstrijd: 2-3. En toen Zanzibar Booy ook nog de 3-3 scoorde uit een goed genomen vrije schop kon RVC’33 ook nog voor de winst gaan.

In extremis

De wedstrijd kon daarna nog alle kanten op gaan. TAVV kreeg daarvoor eerst de beste papieren toen een schot op de goal door Luuk van Leeuwen nog op de doellijn werd gekeerd. Echter hij schoot de bal tegen een tegenstander waardoor de 4-3 viel. Nog was het niet gedaan, want uit de laatste aanval peuterde RVC’33 nog een hoekschop. In de scrimmage voor de goal tikte Rens Mathot spectaculair nog de 4-4 binnen.

● Rens Mathot aan de bal voor RVC’33. Hij scoorde nog de 4-4. (Foto: Letty Blanken)

Bericht: André van Egdom | Bron: Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN