Gepubliceerd 5 maart 2023

RVC’33 toch weer met lege handen

Tegen DONK bleef RVC’33 opnieuw met lege handen staan. De Reeuwijk-Dorpers leken bij 2-2 tot aan de blessuretijd nog een punt over te houden aan de streekderby. Echter in de 93e min. deed een lange bal RVC’33 nog de das om: 2-3.

● Rens v.d. Werf (3) en Romano Giorgini (16) proberen een Goudse aanval te voorkomen. (Foto: Letty Blanken)

Werklust

Met werklust probeerde RVC’33 de Goudse tegenstander in toom te houden. Dat lukte lange tijd. Via Romano Giorgini kreeg RVC’33 uit een scrimmage een eerste grote kans op een treffer. Direct daarop creëerde DONK in de ontstane overtalsituatie ook een grote mogelijkheid, die slordig onbenut bleef. Na een Goudse afgekeurde treffer kwam DONK toch nog op slag van rust aan de leiding door Roy de Graaf: 0-1.

Herstel

In de 2e helft repareerde RVC’33 in de 54e min. de opgelopen schade in de 1e helft door Jens van Leeuwen: 1-1. Niet veel later stelde Jens van Leeuwen door goed storend werk Frank Stolwijk in staat om de 2-1 te scoren.

● Frank Stolwijk scoort de 2-1 voor RVC’33. (Foto: Letty Blanken)

Toch weer niet

Uit alle macht zocht DONK de aanval voor de gelijkmaker. Door gebrek aan resoluut ingrijpen bij RVC’33 kreeg DONK toch weer via Roy de Graaf de 2-2 op het scorebord. Door twee noodgedwongen wissels moest RVC’33 de laatste 10 minuten met een piepjong team proberen het gelijkspel over de streep te trekken. Tot de 93ste minuut leek dit te lukken. Echter daarna bereikte een lange bal nog Bas Houdijk die daaruit de 2-3 binnen werkte voor DONK.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN