Gepubliceerd 7 juni 2022

RVC’33 tankt nog een beetje zelfvertrouwen

In de laatste ronde van de reguliere competitie tankte RVC’33 nog een beetje zelfvertrouwen richting nacompetitie voor lijfsbehoud in de 2e klas. De Reeuwijk-Dorpers wonnen op Kaagjesland met 3-1 van het al gedegradeerde Schoten.

• Aartjan van Dijk controleert de bal voor RVC’33. Frank Stolwijk kijkt op afstand toe.

Prima start

RVC’33 had een prima start in de 1e helft. Na zo’n 12 minuten beloonde Romano Giorgini zijn solo met de openingstreffer: 1-0. Vrij kort daarop had Ralph Tol – ook al op de solotoer – de 2-0 erin liggen. Langzamerhand begon Schoten zich op te richten en scoorde nog voor rust de aansluitende 2-1.

• In de stromende regen Daan Zantinge (8) die de bal probeert te koppen.

Meer tegenstand

In de 2e helft kreeg RVC’33 meer en meer tegenstand en kroop een paar keer door het oog van de naald. Echter RVC-goalie Stefan v.d. Meer liet zich niet meer passeren. In de slotfase bracht de ingevallen Mark Sluijs de thuisclub in veilige haven.

Nacompetitie

Komende zondagmiddag 12 juni komt RVC’33 in actie voor de nacompetitie. Het speelt dan op neutraal terrein tegen SEP. De Delfse 3e klasser eindigde in de 3e Klasse A (zondag) op de 3e plaats. De winnaar van de wedstrijd plaatst zich voor de 2e klas.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer en wolken

In de ochtend staat de zon aan de hemel maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidoost De temperatuur is 18*C.

In de middag en vroege avond ruimte voor de zon. De zwakke wind waait uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 23*C.

In de nacht vrij helder. De minimumtemperatuur wordt 15*C.

Donderdag zonnige perioden maar ook wolkenvelden. De zwakke tot matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 20*C aan. 

Foto: Mees Mooi herfstweer

 

MEEST BEKEKEN