Gepubliceerd 17 maart 2024

RVC’33 pakt punt in doelpuntrijke wedstrijd bij Altior: 3-3

Het is RVC’33 niet gelukt om met een driepunter dichter bij de 9e plek te geraken. De Reeuwijk-Dorpers bleven in Langeraar steken op 3-3 na een 1-1 ruststand.

Onder druk

RVC’33 liet zich in de 1e helft achteruit drukken door Altior. Na het missen van een grote kans door Altior in de 12e min. was het in de 15e min. wel raak. Uit een corner werd bij de 2e paal de openingstreffer ingekopt door de thuisclub: 1-0. In de 27e min. was het bijna weer raak, echter de bal hobbelde nog voor langs. In de 31e min. sloeg RVC’33 terug voor de 1-1. Frank Stolwijk kopte op doel uit een hoekschop. Luuk van Leeuwen beroerde de bal ook nog voor een succesvol vervolg. Net als tegen ESTO lobde Niels van der Meer voor rust een bal over het Langeraarse doel.

Op voorsprong

In de 2e helft startte RVC’33 aanzienlijk beter. Na een afgekeurde Reeuwijkse treffer viel een minuut later in de 57e min. toch de 1-2 voor RVC’33. Mathijs de Hoog bekroonde een storende actie met een schot in de korte hoek.


Rode kaart

In de 71e min. begon een periode met bepalende momenten. Eerst viel de 2-2 uit een hoekschop. En een minuut later kreeg RVC-doelman Stefan van der Meer geel, nadat hij een Altior-speler pakte. Dat leverde Altior ook een strafschop op die benut werd voor de 3-2. Bij het juichen liet de RVC-goalie zich irriteren door de juichende doelpuntenmaker. Haakte hem vervolgens, waarop hij zijn tweede gele kaart kreeg en met rood moest vertrekken. En zo was RVC’33 in een lastige positie gemanoeuvreerd.

● RVC’33-doelman Stefan v.d. Meer kreeg tegen Altior 2x geel. (Archieffoto)

Echter een overtreding op Romano Giorgini bracht RVC’33 ook naar de strafschopstip en terug in de wedstrijd. Mark Sluijs schoot de elfmeter feilloos binnen: 3-3. En daar bleef het bij.

Bericht: André van Egdom / Bron: Michael Sip

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN