Gepubliceerd 24 september 2023

RVC’33 pakt meteen eerste driepunter

RVC’33 is de competitie goed begonnen. Op eigen veld boekten de Reeuwijk-Dorpers een nipte 2-1 zege op Zevenhoven. Echter daarvoor moest de thuisclub heel diep gaan.

Moeilijke fase

RVC’33 kende in de 1e helft een moeilijke fase. Zevenhoven leek in de 20e min. aan de leiding te komen, echter de treffer werd geannuleerd. Kort daarna vloog een schot maar net langs het RVC-doel. Daartegenover stelde RVC nog een gekraakt schot van Frank Stolwijk. Zwak ingrijpen bij RVC bracht Zevenhoven in de 36e min. aan de leiding: 0-1. Vanuit het niets verscheen toch nog voor de thee door Mark Sluijs de gelijkmaker op het scorebord: 1-1.

● Mark Sluijs heeft de gelijkmaker gescoord voor RVC’33. (Foto: Letty Blanken)

Beter in de wedstrijd

In de 2e helft stond RVC mede door een kleine tactische aanpassing beter in de wedstrijd. Dat leverde niet direct tot gevaarlijke situaties voor het Zevenhoven-doel. In de 51e min. werd nog wel een Reeuwijkse goal wegens buitenspel afgekeurd. Na eerst een bal op de paal bij RVC, scoorde RVC uit de volgende tegenaanval. De sterk ingevallen Rens Mathot wist de strak ingeschoten voorzet tot doelpunt te promoveren: 2-1. RVC liet de voorsprong niet meer uit handen glippen.

● RVC’33 viert de 2-1 van Rens Mathot. (Foto: Letty Blanken)

Bericht: André van Egdom / Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN