26 maart 2023

RVC’33 ook tegen RCL met lege handen

In Leiderdorp ging RVC’33 ook tegen RCL onderuit. Na nog een 0-1 voorsprong bij rust trok RVC’33 in de 2e helft toch weer aan het kortste eind: 3-1.

Gehavend

Tegen RCL moest RVC’33 het doen zonder Dirk-Jan Blanken (blessure), doelman Stefan v.d. Meer (schorsing) en de op vakantie zijnde Rens v.d. Werf. RCL, dat zich al aardig roert in de regionale spelerscarrousel voor de versterking van de selectie van komend seizoen, drukte als verwacht RVC’33 achteruit.

Voorsprong

Toch ontsnapte RCL in de 9e min. toen Luuk van Leeuwen na een goede combinatie door het centrum alleen op de keeper afging en vanachter werd neergelegd. Een strafschop en rode kaart bleef uit. Scheidsrechter Toonen wuifde het weg en liet doorspelen. Vijf minuten voor rust verscheen de 0-1 toch op het scorebord. Mark Sluijs kopte uit een hoekschop raak.

Ommekeer

Al in de 1e min. van de 2e helft had RCL de 1-1 te pakken. De Leiderdorpers bleven greep houden op RVC’33 en breidde het balbezit uit. RVC’33 had moeite bij het uitverdedigen de bal langer vast te houden voor een tegenaanval. In de 60e min. viel de 2-1 via een Reeuwijks been en vervloog eigenlijk al de kans voor een tastbaar resultaat. In blessuretijd breidde RCL de voorsprong uit tot 3-1.

Donderdag 30 maart speelt RVC’33 de naar voren geschoven wedstrijd tegen TAVV in verband met de jubileumactiviteiten. De wedstrijd begint om 20.30 uur op Kaaglesland in Reeuwijk-Dorp. 

Bericht: Sportredactie BR6 / Bron: Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu