Gepubliceerd 2 oktober 2023

RVC’33 onderuit tegen Soccer Boys

In Bleiswijk bleek Soccer Boys te sterk voor RVC’33: 4-1. Al bij rust keek RVC’33 tegen een ruime 2-0 achterstand.

Op achterstand

RVC’33 ging moeizaam van start waardoor het beoogde combinatiespel niet uit de verf kwam. Soccer Boys kwam in de 40e min. aan de leiding door slecht uitverdedigen aan RVC-kant: 1-0. En nog voor de thee schoot de middenvoor van Soccer Boys ook de 2-0 binnen.

● Een gevaarlijk moment voor het doel van RVC-goalie Stefan v.d. Meer. (Foto: Letty Blanken)

Aansluiting

Na een kwartier in de 2e helft vond RVC’33 de aansluitingstreffer. Daan Zantinge scoorde uit een goed lopende aanval door het centrum: 2-1. De opleving kreeg geen verder vervolg.

● Daan Zantinge krijgt de felicitaties voor zijn aansluitingstreffer. (Foto: Letty Blanken)

Geen kantelpunt

Het kantelpunt van de wedstrijd bleef uit. De 3-1 viel bij een blessure van Romano Giorgini waarbij de scheidsrechter liet doorspelen en Soccer Boys profiteerde van de nieuwe situatie. Een zuur moment, dat RVC niet echt meer te boven kwam. Een slechte inspeelpass leverde later indirect een 4e SB-doelpunt op en RVC daaropvolgend aan de noodrem trok. De toegekende strafschop werd door Soccer Boys onberispelijk ingeschoten: 4-1.

Bericht: André van Egdom / Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN