Gepubliceerd 5 november 2023

RVC’33 verliest van BSC’68

RVC’33 ging afgelopen zaterdag in Benthuizen met 2-0 onderuit tegen BSC’68. Voor rust leidde BSC’68 al met 1-0.

BSC’68 speelde direct gemotiveerd, terwijl bij RVC’33 nogal wat slordigheden in de passing binnen slopen. Ook in de duels kende RVC’33 zich eerst nog de mindere. In de 20e min. opende BSC’68 de score. Guido de Peinder kwam, na een uitstekend een-tweetje met Joep van Straalen, alleen voor keeper Stefan v.d. Meer, die hij geen kans gaf: 1-0.

Kansen

Het spel golfde hierna heen en weer en het was aan BSC’68-doelman Levi Tuijt te danken dat de voorsprong van de thuisclub tot aan de rust bleef staan. Zo tikte hij een prima uithaal van Matthijs de Hoog uit de kruising. Ook bleef hij overeind bij een RVC-hoekschop.

Na rust had RVC’33 het qua spel beter voor elkaar. Passing was beter en meer gelijke werklust. De wedstrijd kon dan ook nog alle kanten opgaan. Toch viel 10 minuten voor tijd de beslissing.

Beslissing

BSC’er Joep van Straalen bracht invaller Romé Thies in stelling. Ondanks zijn jonge leeftijd – pas 16 jaar – hield hij het hoofd koel en na een perfecte aanname op de borst passeerde hij Stefan van der Meer met een bekeken dropshot: 2-0.

Bericht: André van Egdom / Michael Sip (RVC’33) / website BSC’68

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN