Gepubliceerd 11 december 2022

RVC’33 onderuit bij FC Oudewater

RVC’33 sloot met een aantal afwezigen de laatste wedstrijd voor de winterstop af met een 6-2 nederlaag bij FC Oudewater. Het krachtsverschil strookte niet helemaal met de einduitslag, want RVC bleef in de 1e helft op gelijke hoogte met de Oudewaternaren (2:2).

● Mees Booy (Foto: André van Egdom)

Snelle treffers

De 1e helft kwamen al snel treffers op het scorebord. In de 2e min. lag de bal al op de stip bij RVC’33: 1-0. In de 4e min. kwam RVC’33 weer snel langszij. Niels v.d. Meer reageerde attent op een te korte terugspeelbal: 1-1. Niet veel later viel de 2-1 voor FC Oudewater. En weer kwam RVC’33 naast de thuisclub. In de 13de minuut werd een goede voorzet door Mees Booy vanaf de linkerflank koppend goed op waarde ingeschat: 2-2.

Grotere afstand

In de 2e helft drukte FC Oudewater door. De 3-2 was daar een voorbode van. Hoewel Frank Stolwijk alleen voor de keeper nog voor de 3-3 had kunnen zorgen, vergrootte FC Oudewater verder de voorsprong naar 4-2. En nog met 2 goals in de laatste 3 minuten liep de nederlaag naar nog grotere proporties: 6-2.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN