11 december 2022

RVC’33 onderuit bij FC Oudewater

RVC’33 sloot met een aantal afwezigen de laatste wedstrijd voor de winterstop af met een 6-2 nederlaag bij FC Oudewater. Het krachtsverschil strookte niet helemaal met de einduitslag, want RVC bleef in de 1e helft op gelijke hoogte met de Oudewaternaren (2:2).

● Mees Booy (Foto: André van Egdom)

Snelle treffers

De 1e helft kwamen al snel treffers op het scorebord. In de 2e min. lag de bal al op de stip bij RVC’33: 1-0. In de 4e min. kwam RVC’33 weer snel langszij. Niels v.d. Meer reageerde attent op een te korte terugspeelbal: 1-1. Niet veel later viel de 2-1 voor FC Oudewater. En weer kwam RVC’33 naast de thuisclub. In de 13de minuut werd een goede voorzet door Mees Booy vanaf de linkerflank koppend goed op waarde ingeschat: 2-2.

Grotere afstand

In de 2e helft drukte FC Oudewater door. De 3-2 was daar een voorbode van. Hoewel Frank Stolwijk alleen voor de keeper nog voor de 3-3 had kunnen zorgen, vergrootte FC Oudewater verder de voorsprong naar 4-2. En nog met 2 goals in de laatste 3 minuten liep de nederlaag naar nog grotere proporties: 6-2.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu