Gepubliceerd 12 februari 2023

RVC’33 nog ver van weg omhoog

RVC’33 wist ook tegen Foreholte de weg omhoog niet te vinden. De Reeuwijk-Dorpers verloren in Voorhout met 3-1 van de thuisclub.

Flinke storm

Foreholte startte met een flinke storm richting het Reeuwijkse doel, waar Tim van der Hoek de geschorste Stefan van der Meer verving. In die fase bleef RVC’33 met moeite overeind, maar leidde door te angstig spel de aanval van Foreholte vaak zelf in. Foreholte nam de leiding door een goal van buiten de zestien: 1-0. Ook bij de tweede goal in de 20ste min. kon van buiten de zestien vrij worden ingeschoten: 2-0.

Aansluiting

In de fase die hierop volgde, druipte het gebrek aan zelfvertrouwen er van af bij RVC’33. In de 26ste min. werd uit een slimme actie van Rens Mathot een penalty gegeven, waardoor de aansluitingstreffer kon worden binnengeschoten: 2-1.

Foreholte bleef de duimschroeven aandraaien en RVC’33 beet zich vast. Scheidsrechter Lochtenberg had het in die fase zwaar met de constant protesterende spelers en staf van de Voorhouters. Op slag van rust scoorde de thuisclub nog de 3-1.

Zelfde beeld

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Een vooral aanvallend Foreholte, dat door de hardwerkende en inmiddels iets beter georganiseerde Reeuwijkers werd opgevangen. Het was in die fase aan Tim van den Hoek te danken, dat de achterstand niet groter werd.

Met dit resultaat komt RVC iets steviger in de situatie, waar aan het eind van het seizoen degradatie op zal volgen. Vooral ook omdat de ploegen die mede in de onderste regionen staan, punten aan het sprokkelen zijn. 

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN