12 februari 2023

RVC’33 nog ver van weg omhoog

RVC’33 wist ook tegen Foreholte de weg omhoog niet te vinden. De Reeuwijk-Dorpers verloren in Voorhout met 3-1 van de thuisclub.

Flinke storm

Foreholte startte met een flinke storm richting het Reeuwijkse doel, waar Tim van der Hoek de geschorste Stefan van der Meer verving. In die fase bleef RVC’33 met moeite overeind, maar leidde door te angstig spel de aanval van Foreholte vaak zelf in. Foreholte nam de leiding door een goal van buiten de zestien: 1-0. Ook bij de tweede goal in de 20ste min. kon van buiten de zestien vrij worden ingeschoten: 2-0.

Aansluiting

In de fase die hierop volgde, druipte het gebrek aan zelfvertrouwen er van af bij RVC’33. In de 26ste min. werd uit een slimme actie van Rens Mathot een penalty gegeven, waardoor de aansluitingstreffer kon worden binnengeschoten: 2-1.

Foreholte bleef de duimschroeven aandraaien en RVC’33 beet zich vast. Scheidsrechter Lochtenberg had het in die fase zwaar met de constant protesterende spelers en staf van de Voorhouters. Op slag van rust scoorde de thuisclub nog de 3-1.

Zelfde beeld

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Een vooral aanvallend Foreholte, dat door de hardwerkende en inmiddels iets beter georganiseerde Reeuwijkers werd opgevangen. Het was in die fase aan Tim van den Hoek te danken, dat de achterstand niet groter werd.

Met dit resultaat komt RVC iets steviger in de situatie, waar aan het eind van het seizoen degradatie op zal volgen. Vooral ook omdat de ploegen die mede in de onderste regionen staan, punten aan het sprokkelen zijn. 

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu