Gepubliceerd 7 april 2024

RVC’33 laat het afweten tegen ASC

RVC’33 heeft een kans laten liggen om eindelijk een plek te stijgen boven de gevarenzone. Op Kaagjesland gingen de Reeuwijk-Dorpers met 2-5 roemloos onderuit tegen directe concurrent ASC.

● Luuk van Leeuwen werkt zich langs een ASC-tegenstander. (Foto: Letty Blanken)

Al gauw averij

Al snel ging het mis bij RVC’33. Na zo’n 7 minuten stond de 0-1 op het scorebord. Op een verre inworp werd niet goed gereageerd waarna de bal bij de 2e paal werd ingetikt. ASC zakte nadien in en daar had RVC’33 moeite mee. Vervolgens breidde ASC de voorsprong uit tot 0-3. Zo verdween RVC’33 met een kater de rust in.

Niet beter

Na rust werd het niet beter qua scoreverloop, want de 0-4 viel ook al heel gauw. Vijf later een opleving van RVC’33 toen Niels v.d. Meer de 1-4 voor zijn rekening nam. In de 61e min. wierp ASC de wedstrijd definitief in het slot. En weer anticipeerde RVC’33 niet goed op een inworp: 1-5. In de 72e min. wist de goed ingevallen Rens Mathot nog iets terug te doen, die goed wegdraaide van zijn man en de bal in de lang hoek schoot: 2-5.

Weer achterop geraakt

Het gat naar de veilige 9e plek is door de teleurstellende nederlaag tegen ASC weer groter geworden. Het zijn nu 4 punten op Zwammerdam, dat zelf nog een puntje sprokkelde.

Bericht: André van Egdom / Bron: Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN