22 november 2021

RVC’33 knokt zich naast Pancratius | wedstrijd tijdelijk kwartier gestaakt (+ radioverslag)

RVC’33 knokte zich op eigen veld naast Pancratius: 3-3. In de 72e minuut sloegen de stoppen door bij de gasten uit Badhoevedorp na een rode kaart, waardoor scheidsrechter Hulters genoodzaakt was de wedstrijd een kwartier tijdelijk te staken. Daarna boog RVC’33 met een man meer een 2-3 achterstand nog om tot 3-3.

Achter de feiten

Al snel liep RVC’33 achter de feiten aan. Dave Hertog schoot al binnen de minuut de 0-1 binnen. De gewiekste aanvaller werd daarna voor de RVC-verdediging met zijn dribbels dé grote plaaggeest. In de 12e min. was het alweer raak (2-0) voor Pancratius en lag er voor RVC’33 een ongemakkelijk middag in het verschiet.

• Sander Sluijs probeert Dave Hertog van Pancratius de doorgang te beletten. De Badhoevedorper was een plaag voor de RVC-defensie.

Aansluiting

Toch vond RVC’33 in de 21e min. weer de aansluiting. Met een geplaatst schot gaf Rens Mathot RVC’33 weer enig perspectief: 1-2. Negen minuten later kwamen de Reeuwijk-Dorpers zelfs langszij. Een overtreding op Frank Stolwijk bracht Mark Sluijs naar de strafschopstip. Onberispelijk bracht hij de 2-2 op het scorebord. Een beter spelend Pancratius deelde net voor het rustsignaal nog een derde tik uit: 2-3.

• RVC-doelman Tim v.d. Hoek stompt de bal weg.

Vlam in de pan

Nadat scheidsrechter Hulters al vaker verbaal in de ‘clinch’ raakte met de spelers van Pancratius, sloeg in de 72e min. de vlam in de pan. Het begon met een overtreding van Ralph Tol die met zijn ellenboog z’n tegenstander raakte en daarvoor geel ontving. In het opstootje dat daarna ontstond, trok de Bodegraafse scheidsrechter rood voor een slaande speler uit het Pancratius-kamp. In het tumult met ook nog getrokken gele kaarten besloot Hulters de wedstrijd tijdelijk een kwartier te staken.

• Ralph Tol probeert de bal te bemachtigen. Een overtreding in de 2e helft bracht veel tumult te weeg.

Met man meer toch nog langszij

Met een man meer rook RVC’33 z’n kansen om nog langszij te komen. Het laadde de batterij nog even op en zette het ‘aangebrande’ Pancratius de duimschroeven aan. Negen minuten voor tijd tikte Mark Sluijs sensationeel toch nog de gelijkmaker in de touwen: 3-3.

RADIOVERSLAG:

RVC’33-Pancratius slot 2e helft (Verslag: André van Egdom)

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu