Gepubliceerd 29 januari 2023

RVC’33 kansloos onderuit in cruciaal duel tegen Kagia: 0-4

RVC’33 heeft qua punten nog weinig vet op de  botten. Daar had het afgelopen zaterdag op eigen veld tegen het lager geklasseerde Kagia iets aan kunnen doen. Maar het liep anders dan gehoopt! De Lisserbroekers speelden een zeer pover spelend RVC’33 naar een kansloze 0-4 nederlaag.

● Frank Stolwijk probeert de bal te koppen. De RVC-aanvoerder kon zijn ploeg ook niet op sleeptouw nemen.

Kopzorgen

Jack Harmsen zag met lede ogen aan hoe zijn ploeg geen doelkans wist af te dwingen en met het vertoonde spel zaterdag door een ondergrens zakte. En dat is zorgelijk voor de RVC-trainer, die nog een seizoen bijtekende en RVC nog wil behouden voor de 2e klas.

Binnen 3 minuten

In de 20e min. deelde Kagia de eerste dreun uit. Weliswaar met een zondagsschot vanaf buiten het Reeuwijkse strafschopschopgebied, maar het was het begin van een ongemakkelijke middag voor RVC’33: 0-1. Er nog nauwelijks van bekomen, volgde kort daarop in de 23e min. de volgende dreun. Via een rebound van de paal bracht Kagia de 0-2 op het scorebord.

● Bram van Leeuwen (7) in de achtervolging voor RVC’33.

Geen kans

RVC’33 gaf zichzelf geen enkele kans om nog terug te komen in de wedstrijd. Slordige passing, het spelen van de lange bal: het balverlies hoopte zich op tot grote proporties. Het deed de trouwe RVC-supporters pijn aan de ogen zo hun team aan het werk te zien. En het speelde allemaal in de kaart van Kagia dat moeiteloos overeind bleef.

De wissels in de 2e helft brachten ook geen verbetering. In de slotfase strooide Kagia met de 0-3 en 0-4 nog wat meer zout in de diep geslagen wond bij de Reeuwijk-Dorpers.

Tij nog keren

Volgende week zaterdag zal duidelijk worden of RVC’33 het tij nog enigszins kan keren. Dan komt DoCoS naar Kaagjesland. De Leidenaren hebben het met een voorlaatste plaats ook heet onder de voeten.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN