Gepubliceerd 12 juni 2023

RVC’33 jubileum pupillendag

Zaterdag 3 juni was het dan zover. De 90 jaar Jubileum Pupillendag van RVC’33. Bijna 120 pupillen waren met ouders naar RVC’33 gekomen voor een hele leuke zaterdag. Het weer was natuurlijk fantastisch. Volop zon en dus kon er naar hartenlust met ‘water’ gespeeld worden.

Om 9.00 uur gingen de diverse elftallen van start. Achtereenvolgens mochten de pupillen meedoen met een stormbaan, penalty bokaal, hun voetbal kwaliteiten laten zien in een partijtje met de herenselectie, een fanatieke wedstrijd spelen tegen de ouders en nieuwe bal trucjes leren in een StreetSkills workshop. Ook de springkussens ontbraken niet. 

● Baltrucjes leren met StreetSkill. (Foto: Joyce de Witte)

StreetSkill

Drie toppers uit de StreetSkill-wereld kwamen hun kunsten demonsteren en leerden alle pupillen in korte tijd een aantal leuke baltrucjes die thuis verder geoefend konden worden. Aan het eind van de ochtend gaven deze drie mannen nog een demonstratie, waarbij je goed kon zien waarom één van hen wereldkampioen onder 16 is geworden. Kijk maar eens op https://streetskills.nl/ wat deze jongens kunnen. 

Pannenkoekenfestijn

Na de finale van de penaltybokaal en een leuke foto van alle pupillen, was het tijd voor een echte RVC’33-traditie. Een pupillendag afsluiten met een pannenkoekenfestijn. Er waren door een grote groep dames honderden pannenkoeken gebakken die iedereen zich goed liet smaken. 

Een superleuke dag waarbij iedereen zeer enthousiast naar huis ging. Natuurlijk een groot applaus voor alle vrijwilligers die dit weer mogelijk hebben gemaakt. 

Bericht: André van Egdom / Martijn Olsthoorn (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, zon en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke noordwestenwind bij een temperatuur van 16°C.

In de middag opklaringen en een enkele bui. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht brede opklaring en later kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zaterdagochtend wolken en zonnige momenten. De zwakke wind is noord tot noordwest. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond wolken, opklaringen en een enkele stevige bui. De zwakke wind waait uit het noordwesten. De temperatuur loopt op naar 20°C.

De nacht verloopt vrij helder. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Zondag een mix van wolken, opklaringen en buien. Bij een noordwestenwind geeft de thermometer in de middag 20°C aan.

Foto: De Betuwe fotograaf Zon en wolken

 

MEEST BEKEKEN