Gepubliceerd 19 mei 2024

RVC’33 incasseert zware nederlaag

In en tegen Aarlanderveen incasseerde RVC’33 maar liefst 8 tegentreffers: 8-3. De Reeuwijk-Dorpers moeten nu definitief nacompetitie spelen voor lijfsbehoud in de 3e klas.

● Luuk van Leeuwen aan de bal. De RVC’er maakte nog de 4-3. Daarna incasseerde RVC’33 nog 4 tegentreffers. (Foto: Letty Blanken)

Eerst nog op voorsprong

RVC’33 begon goed. Jona van Egmond scoorde voor RVC’33 de openingstreffer: 0-1. Hij liet ook een kans liggen op de 0-2, toen hij niet profiteerde van een verkeerde terugspeelbal bij de thuisclub. Direct daarop produceerde Aarlanderveen de 1-1. RVC’33 werd daarna in de verdediging gedrukt en wist vervolgens Aarlanderveen 2x het net te vinden: 3-1.

Rode kaart

In de 39e min. liep RVC’33 nog meer averij op toen verdediger Rens van der Werf de rode kaart werd getoond en RVC’33 met een man minder moest. Daarna weet Mark Sluijs op aangeven van Luuk van Leeuwen toch nog de achterstand te verkleinen tot 3-2.

Veel tegentreffers

In de 2e helft vergrootte Aarlanderveen de voorsprong tot 4-2, waarbij een duw met twee handen door de scheidsrechter genegeerd werd tot frustratie van RVC’33. Als de Aarlanderveen-keeper en een verdediger elkaar in de weg lopen, zorgde Luuk van Leeuwen uit een voorzet van de ingevallen Dirk-Jan Blanken toch weer voor de 4-3. Daarna was het over uit voor RVC’33 en walste de thuisclub met nog 4 treffers over de ploeg van trainer Jack Harmsen: 8-3.

Bericht: André van Egdom | Bron: Michael Sip

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN