Gepubliceerd 10 september 2023

RVC’33 houdt zicht op poulewinst in de beker

RVC’33 en Schoonhoven hielden elkaar op Kaagjesland met 3-3 in evenwicht. Daarmee houden beide teams nog open wie als poulewinnaar door mag gaan in de bekercompetitie.

Beide teams hadden last van de tropische omstandigheden. De gasten kwamen als eerste op voorsprong: 0-1. Een kopgoal door Mark Sluijs bracht RVC’33 weer langszij: 1-1. Met die stand gingen beide teams de rust in.

Na rust zette Mathijs de Hoog in de 50e min. van randje zestien RVC’33 op een 2-1 voorsprong. De verzengende hitte maakte het spelen in fysieke zin steeds moeilijker. In de 68e min. benutte Schoonhoven wegens hands in het RVC-strafschopgebied een strafschop: 2-2. Daarna volgden aan beide kanten veel wissels. In de 71e min. kwam RVC’33 opnieuw aan de leiding. Jens van Leeuwen reageerde attent op een voorzet. Bij de 2e paal schoot hij de 3-2 binnen. Ruim 10 minuten later had Schoonhoven weer de gelijkmaker te pakken: 3-3. Door een 2e gele kaart voor Jens van Leeuwen had RVC’33 nog even alle hens aan dek om de 3-3 vast te houden. En dat lukte.

Bericht: André van Egdom / Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN