Gepubliceerd 10 september 2023

RVC’33 houdt zicht op poulewinst in de beker

RVC’33 en Schoonhoven hielden elkaar op Kaagjesland met 3-3 in evenwicht. Daarmee houden beide teams nog open wie als poulewinnaar door mag gaan in de bekercompetitie.

Beide teams hadden last van de tropische omstandigheden. De gasten kwamen als eerste op voorsprong: 0-1. Een kopgoal door Mark Sluijs bracht RVC’33 weer langszij: 1-1. Met die stand gingen beide teams de rust in.

Na rust zette Mathijs de Hoog in de 50e min. van randje zestien RVC’33 op een 2-1 voorsprong. De verzengende hitte maakte het spelen in fysieke zin steeds moeilijker. In de 68e min. benutte Schoonhoven wegens hands in het RVC-strafschopgebied een strafschop: 2-2. Daarna volgden aan beide kanten veel wissels. In de 71e min. kwam RVC’33 opnieuw aan de leiding. Jens van Leeuwen reageerde attent op een voorzet. Bij de 2e paal schoot hij de 3-2 binnen. Ruim 10 minuten later had Schoonhoven weer de gelijkmaker te pakken: 3-3. Door een 2e gele kaart voor Jens van Leeuwen had RVC’33 nog even alle hens aan dek om de 3-3 vast te houden. En dat lukte.

Bericht: André van Egdom / Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN