Gepubliceerd 19 maart 2023

RVC’33 houdt lange tijd stand tegen koploper FC Aalsmeer

Ook RVC’33 heeft koploper FC Aalsmeer niet kunnen afstoppen. Hoewel het lange tijd stand hield tot zelfs diep in de 2e helft. Pas in de 84e min kregen de Aalsmeerders RVC’33 op de knieën en daarbij was wel de hulp van de scheidsrechter nodig die doelman Stefan v.d. Meer van het veld stuurde. Vanaf dat moment was de thuisclub geknakt en vond Aalsmeer nog 3x het net: 0-3.

● Een beslissend moment. Scheidsrechter Moussaoui stuurt doelman Stefan v.d. Meer van het veld. Iets wat de RVC’er al eens eerder dit seizoen overkwam. (Foto: Letty Blanken)

Geen overrompeling

De verwachte overrompelende start van FC Aalsmeer in de 1e helft bleef uit. RVC’33 wist de gasten goed op te vangen. In de 16e min. had Mees Booy koppend de 1-0 uit een voorzet van Jona van Egmond op het scorebord kunnen brengen. Aan de andere kant had RVC’33 geluk dat een lob op de eigen doellat belandde. Door een overgeschoten bal door Jona van Egmond en goeie ingrepen van doelman Stefan v.d. Meer hield de 0-0 stand tot in de rust.

Beslissende ingreep

Tot diep in de 2e helft bleef de 0-0 in tact. In de 84e bepaalde een ingreep van scheidsrechter Moussaoui het lot van RVC’33. Begeleid door gebrul vanuit de Aalsmeerse dugout zag de leidsman in het uitkomen van doelman Stefan van de Meer een rode kaart. De daarna nog te nemen vrije schop op de rand van de zestien verzilverde FC Aalsmeer voor de 0-1. Daarna drukte FC Aalsmeer door met de 0-2 en 0-3.

DE NABESCHOUWING (Sport Op Zaterdag)

RVC’33 – FC Aalsmeer (met Michael Sip)
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN