Gepubliceerd 26 mei 2024

RVC’33 houdt Koudekerk op 0-0

Na de 8-3 oorwassing vorige week in Aarlanderveen, herstelde RVC’33 zich afgelopen zaterdag met verve tegen Koudekerk. De gasten die op Kaagjesland het kampioenschap in 3A over de streep moesten trekken, kregen RVC’33 niet over de knie: 0-0.

● Niels v.d. Meer snelt langs z’n tegenstanders. (Foto: Letty Blanken)

Verdienste

Dat Koudekerk kampioen zou worden met zo’n gigantisch beter doelsaldo daar twijfelden maar weinigen aan. De vraag stond nog wel open of ook RVC’33 aan de zegekar kon worden gebonden. En daar werkte RVC’33 niet aan mee. De wedstrijd had lange tijd een gelijkwaardig beeld met een paar kansen voor beide teams. Dat was vooral de verdienste van RVC’33.

● Mathijs de Hoog controleert de bal. (Foto: Letty Blanken)

Koudekerk bewust van het feit dat het niet mocht verliezen, wisselde in de 75e min. verdedigend  om het kampioenschap veilig te stellen. En dat lukte.

Nacompetitie: 3 horden te nemen

Voor behoud van de 3e klas zal RVC’33 drie horden moeten nemen. A.s. zaterdag 1 juni thuis tegen SJZ uit Zoeterwoede, de laagste periodekampioen uit 4A. Bij winst volgt een uitbeurt tegen ‘s-Gravendeel, de hoogste periodekampioen uit 4F. En als ook dat goed afloopt, volgt een finalewedstrijd op neutraal terrein tegen Zwammerdam of Zwartewaal of PPSC.

Bericht: André van Egdom | Bron: Michael Sip

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN