Gepubliceerd 26 februari 2023

RVC’33 en Zwammerdam in oefenduel naar 1-1

RVC’33 gebruikte de inhaalronde van afgelopen weekend voor nog een oefenwedstrijd. RVC’33 moet de komende competitiewedstrijden volop aan de bak om directe degradatie in 2D af te wenden. En Zwammerdam verdedigt de koppositie in 4B. Op Kaagjesland werd het oefenduel met 1-1 afgesloten.

● Sander Sluijs (6) probeert nog bij de bal te komen. RVC’33 en Zwammerdam hielden het op 1-1. (Foto: Letty Blanken)

RVC’33 kon slechts met een kleine selectie aantreden en daardoor de nodige aanpassingen. De 1e helft werd met 0-0 afgesloten waar bij RVC’33 qua opbouw nog wel wat te verbeteren viel. Na rust kwam RVC’33 in de 51e min op voorsprong. Mark Sluijs benutte een strafschop: 1-0. De wedstrijd werd daarna niet beter door de lange ballen richting voorhoede. In de laatste minuut liet RVC’33 de voorsprong nog uit handen glippen: 1-1.

Komende zaterdag ontvangt RVC’33 het Goudse DONK en dan zullen er punten moeten worden gepakt. Wedstrijd begint om 14.30 u. in Reeuwijk-Dorp.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN