Gepubliceerd 17 december 2023

RVC’33 en TAVV kunnen het net niet vinden: 0-0

RVC’33 heeft het gat naar de 9e plek niet kunnen verkleinen. De Reeuwijk-Dorpers kwamen op Kaagjesland tegen TAVV niet verder dan 0-0. En het mocht gezien het spelbeeld in de 2e helft daar eigenlijk niet ontevreden over zijn.

● Niels van der Meer draait weg van z’n tegenstander. Scheidsrechter Manon Plandsoen maakt zich snel uit de voeten.

Nauwelijks hoogtepunten

De wedstrijd RVC’33-TAVV werd geleid door Manon Plandsoen. De leidsvrouwe hanteert ook internationaal de fluit en draait in het amateurvoetbal bij de mannen soepel mee. De Leidschendamse toonde in de 4e min. Rodney Pater al de gele kaart. De boomlange TAVV-goalie maakte hands buiten het strafschopgebied. Omdat er geen sprake was van het ontnemen van een scoringskans bleef rood uit. De 1e helft kende overigens nauwelijks hoogtepunten. In de 19e min. liet TAVV nog wel een megakans liggen voor de eerste treffer. Met een puike redding voorkwam doelman Stefan van der Meer een vroegtijdige voorsprong voor de gasten.

● Ook Mark Sluijs wist voor RVC’33 het net niet te vinden.

Meer druk

Had TAVV in de 1e helft een grote kans voor de openingstreffer, in de 3e min. van de 2e helft was deze voorbestemd voor Mathijs de Hoog. De ex-WDS’er en nu in dienst voor RVC’33 kreeg de bal tot z’n eigen frustratie niet langs Rodney Pater. Naarmate de 2e helft vorderde, schroefde TAVV de druk op. Pompte lange ballen in het Reeuwijkse strafschopgebied, waardoor RVC’33 nogal wat hachelijke momenten over zich heen kreeg en veel hoekschoppen moest weggeven. Bij TAVV ontbrak bij al die momenten de noodzakelijke nauwkeurigheid in de afwerking. Steeds was er wel een RVC’er die de bal wist te onderscheppen of redde doelman Stefan van der Meer weer eens de ‘meubelen’ voor zijn team. De 0-0 bleef dan ook onveranderd op het scorebord en daar kon RVC’33 gezien het spelbeeld van de 2e helft niet ontevreden over zijn. Echter het gat verkleinen naar de veilige 9e plek, werd niet ingelost.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN