12 september 2021

RVC ’33 verspeelt 2-0 voorsprong tegen NSVV: 2-2.

Een comfortabele 2-0 voorsprong bij rust tegen NSVV in de 2e ronde van de poulefase in de beker was niet genoeg voor RVC ’33. De Reeuwijk-Dorpers lieten in de 2e helft de Numansdorpers alsnog langszij komen: 2-2. Door de puntendeling heeft RVC ’33 geen kans meer om de volgende ronde van de beker te bereiken.

● Aartjan van Dijk passeert z’n tegenstander. Helemaal links Rens Mathot (10) die tweemaal fraai scoorde voor RVC ’33.

Sterke 1e helft

RVC ’33 leverde een sterke 1e helft af. Het bestreed energiek de tegenstander, die zich een beetje liet afbluffen. Uit twee prima opgezette aanvallen wist RVC ’33 fraai te scoren. In de 11e min. na goed voorbereidend werk van Ralph Tol zette Rens Mathot de 1-0 op het scorebord. En in de 17e min. tekende Mathot uit een voorzet van Zanzibar Booy ook voor de tweede Reeuwijkse treffer: 2-0. Sander Sluis had voor rust ook nog voor de 3-0 kunnen zorgen.

● Daan Zantinge kopt de bal weg. Even later viel hij nog geblesseerd uit.

Onder druk

In de 2e helft tapte NSVV uit een heel ander vaatje. De zaterdag 2e klasser zette RVC ’33 constant onder druk, waardoor het aanvallend er niet aan te pas kwam. In de 57e min. had NSVV koppend uit een hoekschop de aansluitende treffer te pakken: 2-1. In de 86e min. kwamen de gasten ook nog op 2-2, waarmee tevens de eindstand werd bereikt.

● Mark Sluijs breekt aan de zijkant door voor een RVC-aanval.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares
Sluit Menu