12 september 2021

RVC ’33 verspeelt 2-0 voorsprong tegen NSVV: 2-2.

Een comfortabele 2-0 voorsprong bij rust tegen NSVV in de 2e ronde van de poulefase in de beker was niet genoeg voor RVC ’33. De Reeuwijk-Dorpers lieten in de 2e helft de Numansdorpers alsnog langszij komen: 2-2. Door de puntendeling heeft RVC ’33 geen kans meer om de volgende ronde van de beker te bereiken.

● Aartjan van Dijk passeert z’n tegenstander. Helemaal links Rens Mathot (10) die tweemaal fraai scoorde voor RVC ’33.

Sterke 1e helft

RVC ’33 leverde een sterke 1e helft af. Het bestreed energiek de tegenstander, die zich een beetje liet afbluffen. Uit twee prima opgezette aanvallen wist RVC ’33 fraai te scoren. In de 11e min. na goed voorbereidend werk van Ralph Tol zette Rens Mathot de 1-0 op het scorebord. En in de 17e min. tekende Mathot uit een voorzet van Zanzibar Booy ook voor de tweede Reeuwijkse treffer: 2-0. Sander Sluis had voor rust ook nog voor de 3-0 kunnen zorgen.

● Daan Zantinge kopt de bal weg. Even later viel hij nog geblesseerd uit.

Onder druk

In de 2e helft tapte NSVV uit een heel ander vaatje. De zaterdag 2e klasser zette RVC ’33 constant onder druk, waardoor het aanvallend er niet aan te pas kwam. In de 57e min. had NSVV koppend uit een hoekschop de aansluitende treffer te pakken: 2-1. In de 86e min. kwamen de gasten ook nog op 2-2, waarmee tevens de eindstand werd bereikt.

● Mark Sluijs breekt aan de zijkant door voor een RVC-aanval.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu