2 augustus 2021

RVC ’33 pakt training weer op

Augustus is de maand waarin de voetbalclubs de training van hun selectie weer oppakken. RVC ’33 deed dit afgelopen zondag al. Trainer Bert Potuyt schotelde dan ook zijn spelers een gevarieerde training voor met – en dat zal geen verwondering wekken – de nadruk op het opbouwen van de conditie. En dat kostte de een wat meer moeite dan de ander.

• De selectie van RVC ’33 loopt zich in het zweet tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen.

Eerste doelman

Terug in de RVC-selectie is Stefan van der Meer. Eertijds maakte de doelman een overstap naar Jodan Boys en Be Fair maar is toch weer teruggekeerd bij RVC ’33 om het plezier in het voetballen weer terug te krijgen. Tim v.d. Hoek, de huidige RVC-goalie, heeft zodoende weer te maken met concurrentie onder lat bij de Reeuwijk-Dorpers. Komende tijd zal blijken wie straks als eerste doelman de competitie ingaat.

• Stefan v.d. Meer is weer terug in de RVC-selectie. De doelman heeft wel te maken met concurrentie wie straks onder de lat komt te staan bij RVC ’33.

Zaterdag 14 augustus oefent RVC ’33 uit tegen Floreant. Op 20 en 21 augustus is RVC ’33 ook nog deelnemer aan de Bodegraven-Cup bij v.v. Bodegraven.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares
Sluit Menu