12 september 2022

Ruime 4-1 bekerzege voor ESTO

ESTO won afgelopen zaterdag met 4-1 van Hillegersberg. Pim de Visser had een belangrijk aandeel in de ruime zege. De aanvaller trok in de 2e helft met twee doelpunten de wedstrijd in het slot.

● Pim de Visser aan de bal. Hij scoorde 2x voor ESTO.

Nog lang gelijkwaardig

De ploegen waren in de 1e helft nog lang gelijkwaardig. In de 30e min kwam er wat leven in de brouwerij door een strafschop waarmee bezoekers de leiding namen: 0-1. ESTO had daarna geen minuut later de gelijkmaker al in de touwen hangen. Routinier Wouter-Jan Bos knalde uit een vrij trap vanaf de rand zestien raak: 1-1.

Op voorsprong

Nog voor rust in blessuretijd leefden de ESTO-supporters opnieuw op. Het was weer Wouter-Jan Bos die op het scoreformulier kwam, die buitenspel omzeilde en de Rotterdamse goalie omspeelde: 2-1.

In veilige haven

Na rust loodste Pim de Visser ESTO in veilige haven. Na een prima aanval in de 48e min. kwam hij alleen voor de uitlopende keeper en rondde dit bekwaam af: 3-1. In de 57e min. tekende De Visser voor z’n tweede treffer van de middag. Met een harde kopbal verzilverde hij een afgemeten voorzet van Mats Boerboom: 4-1.

In memoriam

Voorafgaand aan de wedstrijd was er een minuut stilte voor Ad Groeneveld. Hij was een clubmens in hart en nieren en geweldige vrijwilliger. Ad overleed vorige week. Zijn kleinzonen pakten als pupil van de wedstrijd zijn erfenis op door stijlvol de aftrap te doen van het bekerduel tegen v.v. Hillegersberg.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu