29 maart 2023

Ruim 850 deelnemers aan paaswandeling

De paaswandeling die afgelopen woensdagavond werd georganiseerd in Bodegraven door Kindcentrum Wereldwijde, Prinses Beatrixschool, Da Costaschool en drie kerken, werd bezocht door ruim 850 deelnemers. Het toneelspel bij Herodes en Pilatus was zo goed dat de kinderen het spontaan voor Jezus opnamen en uitriepen dat hij onschuldig was.

Scene paaswandeling bij de dorpskerk

Langs de route met acht scenes waarvan een aantal met een prachtig decor, zoals: Jeruzalem op het Raadhuisplein, de scene met Herodes bij de dorpskerk, de scene met Pilatus achter de Lutherkerk, de kruisiging in het rosarium en het graf op het speelplein bij de Da Costaschool.

Het verhaal over de kruisiging en opstanding van Jezus stond na afloop van de wandeling weer bij iedereen helder voor de geest.

In de loop van de week zal er een compilatie van de wandeling te zien zijn op tv bij BR6.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu