Gepubliceerd 29 maart 2023

Ruim 850 deelnemers aan paaswandeling

De paaswandeling die afgelopen woensdagavond werd georganiseerd in Bodegraven door Kindcentrum Wereldwijde, Prinses Beatrixschool, Da Costaschool en drie kerken, werd bezocht door ruim 850 deelnemers. Het toneelspel bij Herodes en Pilatus was zo goed dat de kinderen het spontaan voor Jezus opnamen en uitriepen dat hij onschuldig was.

Scene paaswandeling bij de dorpskerk

Langs de route met acht scenes waarvan een aantal met een prachtig decor, zoals: Jeruzalem op het Raadhuisplein, de scene met Herodes bij de dorpskerk, de scene met Pilatus achter de Lutherkerk, de kruisiging in het rosarium en het graf op het speelplein bij de Da Costaschool.

Het verhaal over de kruisiging en opstanding van Jezus stond na afloop van de wandeling weer bij iedereen helder voor de geest.

In de loop van de week zal er een compilatie van de wandeling te zien zijn op tv bij BR6.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN