21 mei 2023

Streamprobleem met RTV Gouwestad

RTV Gouwestad heeft een hardnekkig streamprobleem en dat heeft directe gevolgen voor de luisteraars bij radio BR6 en MidlandFM. Beide omroepen gebruiken de Goudse stream om op zaterdagmiddag het live sportprogramma Sport Op Zaterdag uit te zenden. Valt het signaal weg dan schakelt de computer automatisch over op nonstop muziek tot frustratie van de sportliefhebbers.

Hardnekkig probleem

Het geregeld wegvallen van de stream is al 3 weken aan de gang. Zo gauw verslaggevers inbellen voor hun verslag begint het signaal te piepen en te kraken en valt op een gegeven moment uit. Luisteren naar radio Gouwestad op de kabel is voor de luisteraars in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk sowieso geen alternatieve optie. Ziggo en KPN hebben voor Bodegraven-Reeuwijk radio Gouwestad niet in het radiopakket.

Op de fiets

Afgelopen zaterdagmiddag was het weer raak, waardoor o.a. niet geluisterd kon worden naar het live verslag van de kampioenswedstrijd van Vriendenschaar tegen CKV Reeuwijk. Sommige Vriendenschaar-supporters zijn daarom toch maar op de fiets gestapt om in Reeuwijk zelf de wedstrijd te gaan bekijken.

De BR6-sportredactie betreurt deze situatie en heeft de Goudse omroep verzocht het probleem nu serieus te gaan aanpakken.

Bericht: Sportredactie BR6

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu