Gepubliceerd 21 mei 2023

Streamprobleem met RTV Gouwestad

RTV Gouwestad heeft een hardnekkig streamprobleem en dat heeft directe gevolgen voor de luisteraars bij radio BR6 en MidlandFM. Beide omroepen gebruiken de Goudse stream om op zaterdagmiddag het live sportprogramma Sport Op Zaterdag uit te zenden. Valt het signaal weg dan schakelt de computer automatisch over op nonstop muziek tot frustratie van de sportliefhebbers.

Hardnekkig probleem

Het geregeld wegvallen van de stream is al 3 weken aan de gang. Zo gauw verslaggevers inbellen voor hun verslag begint het signaal te piepen en te kraken en valt op een gegeven moment uit. Luisteren naar radio Gouwestad op de kabel is voor de luisteraars in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk sowieso geen alternatieve optie. Ziggo en KPN hebben voor Bodegraven-Reeuwijk radio Gouwestad niet in het radiopakket.

Op de fiets

Afgelopen zaterdagmiddag was het weer raak, waardoor o.a. niet geluisterd kon worden naar het live verslag van de kampioenswedstrijd van Vriendenschaar tegen CKV Reeuwijk. Sommige Vriendenschaar-supporters zijn daarom toch maar op de fiets gestapt om in Reeuwijk zelf de wedstrijd te gaan bekijken.

De BR6-sportredactie betreurt deze situatie en heeft de Goudse omroep verzocht het probleem nu serieus te gaan aanpakken.

Bericht: Sportredactie BR6

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN